Naša poslovna enota

BAŠELJ


225.000,00 EUR

Transakcija: Prodaja
Vrsta: Hiša
Tip: Samostojna
Kraj Bašelj
Regija Gorenjska
Velikost: 196 m2
Parcela: 720 m2
Nadstropje: K+P+M
Leto: Ni podatka
Energ. razred: EI ni potrebna (334.člen EZ-1)
Šifra oglasa: PH0098AD
Priporoči prijatelju

196 m², samostojna, zgrajena l. 2019, 720 m² zemljišča, K+P+M, V naselju Bašelj pri Preddvoru se prodaja samostojna hiša v 3.gradbeni fazi. Nahaja se na robu naselja na sončni lokaciji in čudovitim razgledom, prodamo. Cena: 225.000,00 EUR

Opis

V naselju Bašelj pri Preddvoru, na izredno lepi in edinstveni, mirni ter sončni lokaciji, prodam novo stanovanjsko hišo, ki je izdelana do 3. Faze, z urejeno zunanjo ureditvijo, čistilno napravo in urejenimi priklopi, elektrika in vodovod na parceli.

Velikost pripadajoče parcele je 720 m². Objekt je izredno kvalitetno grajen, po načinu klasične gradnje. Go33cm. Za ogrevanje je predvidena toplotna črpalka, kar bo v povezavi z ostalimi vgrajenimi, kvalitetnimi materiali in izvedbo zagotavljalo tudi energetsko varčnost hiše.. Streha je pokrita s strešno kritino Bramac.

Neto tlorisna površina stanovanjske hiše je 196 m² in obsega klet, pritličje in mansardo.

V kleti se nahaja garaža, ter večji svetel bivalni/družabni prostor ter utility. V pritličju se nahaja velik, svetel ter zračen dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico ter izhodom na teraso, kabinet in kopalnica. V mansardi pa se nahajajo 3 večje sobe ter kopalnica. V trenutnem stanju gradnje je možno nekatere dele bivalnih prostorov spremeniti po vaši želji.

Objekt se nahaja v mirnem naselju na robu zelenega pasa z odličnim razgledom brez motečih sosedov v  naravi ter ponuja mnogo možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. V bližini so šola, vrtec, zdravstveni dom in lekarna ter trgovina. Lokacija je od Ljubljane oddaljena 30 km ter 10 km od Kranja in avtoceste..

Na hiši trenutno potekajo zunanja ureditvena dela, kanalizacija, čistilna naprava.
Po dogovoru je možno dokončanje objekta »na ključ«

Hiša stoji na edinstveni mirni lokaciji ob zelenem pasu.
Parcela je prosta vseh bremen in pripravljena za takojšen prepis.


Želim več informacij/ogled

Helena Krč

Kontakt: 041 429 330

Email: helena.krc@inf-ing.si