Naša poslovna enota

KOČNA


398.000,00 EUR

Transakcija: Prodaja
Vrsta: Hiša
Tip: Samostojna
Kraj Kočna
Regija Gorenjska
Velikost: 381 m2
Parcela: 751 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
Energ. razred: D (60 - 105 kWh/m2a)
Šifra oglasa: PH00782AD
Priporoči prijatelju

381 m², samostojna, zgrajena l. 2015, 751 m² zemljišča, kočna, blizu ac, opremljena v celoti, 381 m², samostojna, zgrajena l. 2015,751 m² zemljišča, k+p+m, 237 m² bivalne površine, mirna lokacija, zadnja hiša v ulici, v celoti opremljena, cca 2km do ac priključka ljubljana, karavanke(avstrija) 1044 EUR/m, prodamo. cena: 398.000,00 EUR energ. razred: d (60 - 105 kwh/ m²a), prodamo. Cena: 398.000,00 EUR

Opis

Kočna-Blejska Dobrava, prodamo odlično samostojno hišo na mirni lokaciji, ki je zadnja hiša v ulici in stoji na 751m² veliki parceli. Hiša je bila zgrajena leta 2015, ki ima 381m², od tega 237m² bivalne površine in 144m² delno podkletenih prostorov. 

KLETNI PROSTORI OBSEGAJO: dve garaži, kjer je možno parkirati v eni en avto ali kombi, v drugi pa dva avtomobila ali imeti manjšo delavnico ter prostor za orodje,garaža ima kamin in obe garaži imata električna dvižna vrata. Sledi manjša soba kjer je lijak, predsoba, ki vodi v pritlični prostor, utility kjer je toplotna črpalka in wc in še dodatna soba za shranjevanje ali postavitev savne ali fitnesa. 

PRITLJIČJE OBSEGA: glavni vhod, stopnice, ki vodijo v mansardne prostore, predsoba, kopalnica s tuškabino, posebaj wc, shramba, soba, ki lahko koristi kot soba za goste, likalnica ali večja pisarna oz. delovna soba. Sledi velik osrednji prostor, ki je za sodobno moderno bivanje saj so kuhinja, jedilnica in dnevna soba v enem velikem prostoru. Kuhinja je zelo kvalitetna-proizvajalca Dan Kuchen,kuhinjsko korito in pomivalni stroj Electrolux  sta nova, velika masivna miza, ki je iz hrastovega lesa in ima na sredini "river" modre barve, 8 jedilnih stolov, dnevna soba je bila v celoti prenovljena letos meseca maja. Iz dnevne sobe je izhod na veliko teraso 85m², ki ponuja prijeten oddih, veliko zasebnosti saj je oreintirana proti triglavskem narodnem parku. Terasa je velika tako, da je prava za večja druženja. Obložena in urejena je bila eno leto nazaj s kvaliteno keramiko v imitaciji lesa. 

MANSARDA OBSEGA: hodnik, kopalnico s kopalniško kadjo, spalnico, ki ima pohištvo Nolte, iz spalnice je izhod na trikotni balkon obložen s keramiko v imitaciji lesa, ki si ga skupaj deli z otroško sobo,sledi velika otroška soba1 pohištvo Urba ambient, ki ima izhod na trikotni balkon, otroška soba2 pohištvo Mali princ, ki ima svoj velik balkon položen s kvalitetno keramiko v imitaciji lesa, v tej sobi je tudi predpriprava za dodatno kuhinjo, sledi delovni prostor, ki je lahko pisarna ali otroška igralnica, na hodniku je vhod na podstrešje z izvlečno lestvijo, podstrešje je izolirano in ima predpripravo za elektriko. Na podstrešju se lahko naredi domači kino ali pa dodatna ležišča. 

V hišo je možen vstop skozi garažo ali pa skozi glavni vhod, ki je za hišo. Tako je možno izdelati tudi dve ločeni stanovanjski enoti. Hiša je masivne gradnje iz yutong zidakov 20cm, ki je sam po sebi zelo izolativen. V celoti je tudi izolirana z 15cm stiroporja ter 30 cm strešne izolacije. Streha je iz opečnate kritine. Celotno ogrevanje v hiši je izvedeno preko IR panelov, ki omogočajo izredno nizek strošek ogrevanja- v top sezoni december, januar je poraba za celotno elektriko z gretjem preko IR panelov 180-200eur na mesec. V velikem dnevnem prostoru se nahaja kamin na drva, ki oddaja veliko toplote. Celotna hiša ima vinilne talne obloge, okna so dvoslojna lesena, ki imajo vgrajene plise Senčila Bled, toplotna črpalka Orca s 300l -im zalogovnikom tople sanitarne vode. Ima mikro čistilno napravo od podjetja Armex armature d.o.o.,narejena je tudi predpriprava cevi za bodočo kanalizacijo, tako da se samo priklopi. V hiši je kabelski internet distributerja Telemach. Hiša se prodaja v celoti opremljena, oprema je kakovostna. 

Celotno dvorišče in pločnik okoli hiše je prekrit s porfido kamnom. Pred hišo je možnost parkiranja do pet avtomobilov. Na dvorišču je urejena tudi predpriprava za električna drsna vrata ter domofon z video nadzorom. Celotno dvorišče za hišo je ograjeno s panelno ograjo. 

Oddaljenost od AC priključka je cca 2km Ljubljana, Karavanke (Avstrija). Oddaljenost od turističnega bisera Bled le slabih 7km, 6km do centra mesta Jesenice, kjer je vsa potrebna infrastruktura (bolnica, zdravstveni dom, pošta, trgovski centri, železniška postaja,...). Vrtec in osnovna šola se nahajata na Koroški Beli, kjer je urejen tudi šolski avtobus. Na izbiro je pa tudi osnovna šola v Gorjah, kjer pa je prav tako urejen šolski prevoz. Osnova šola je v obeh primerih oddaljena cca 6km.

Za vse tiste, ki si želite mirnega bivanja v osrčju narave vendar pa je vsa potrebna infrastruktura na dosegu roke je to prava izbira. Veliko sprehajalnih poti. Prodamo: 398.000 €, 1044EUR/m²


Želim več informacij/ogled

Helena Krč

Kontakt: 041 429 330

Email: helena.krc@inf-ing.si