Naša poslovna enota

KRANJ, BRITOF


120,00 EUR/m2

Transakcija: Prodaja
Vrsta: Posest
Tip: Zazidljiva
Kraj Kranj
Regija Gorenjska
Velikost: 575 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
Energ. razred: Ni podatka
Šifra oglasa: PS00798AD
Priporoči prijatelju

575 m2, zazidljiva, Na robu naselja Britof pri Kranju se prodajata še 2 parceli 455 m2 + 120 m2 pripadajoče solastniške poti in 490 m2 + 120 m2 pripadajoče solastniške poti, prodamo. Cena: 120,00 EUR/m2

Opis

 Prodaja, posest, zazidljiva: BRITOF, LE ŠE DVE PARCELI, 610 m2 in 575 m2.

120,00 €/m2, Prodajani parceli sta označeni s številkama 1 in 4.

 BRITOF, LE ŠE DVE PARCELI, 610 m2, zazidljiva, Na voljo LE ŠE DVE parceli z prelepimi pogledi na Kamniško Savinjske Alpe. Hiter dostop do avtoceste, neskončno možnosti za rekreacijo, prodamo.

Streljaj od mesta Kranj in 20 min iz Ljubljane se nahaja vas Britof - novo nastajajoči del naselja, kjer sta na voljo LE ŠE DVE parceli za izgradnjo individualnih hiš.

 V  pripravi je dokumentacija za pridobitev gradbenega dovoljenja za izgradnjo celotne komunalne infrastrukture in dovozne poti.

Le nekaj minut peš do naravnega kopališča na Kokri, 15 minut vožnje do smučišča Krvavec, 20 minut do vznožja Kamniško Savinjskih Alp, urejene kolesarske poti, pozimi pa urejene tekaške proge.

 Prijetna Osnova šola (Predoslje), prijazen podeželski vrtec, dostop do pridelovalcev domače hrane. V vasi je frizer, cvetličarna, trgovina, čistilnica itd.

Na zahodu parcele mejita na velike sosednje vrtove, sadovnjake, na vzhodu pa na lastno dovozno pot, slepo ulico, ki je namenjena le za dovoz do teh parcel . Končna parcela meji na (nezazidljiv) gozdiček.

 V delu je izdelava projektne dokumentacije za izgradnjo prometne in komunalne infrastrukture za dovozno pot in parcele. V vmesnem času pa lahko kupec že prične z izdelavo načrta in pridobi gradbeno dovoljenje za izgradnjo svoje hiše.

 PARCELA št. 1:610 m2  (parcela + delež na dovozni poti)

 PARCELA št. 4: 575 m2 (parcela + delež na dovozni poti)

 Po prostorskem planu Mestne občine Kranj spada zemljišče v območje SSe(s), R 5/1.

Izdelana je že idejna zasnova (možne razporeditve) enodružinske hiše.

 Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Nepremičnina je brez bremen.

Opomba: Po čisto zahodnem robu parcel, kjer je predvidena zelenica, poteka plinovod R29, 200 mm tlačni razred 50 barov in na vodu gradnja ni dovoljena. Vsi objekti bodo seveda umaknjeni iz varovalnega pasu visokotlačnega plinovoda.   

Kupec plača 2%+ddv posredniške provizije.


Želim več informacij/ogled

Helena Krč

Kontakt: 041 429 330

Email: helena.krc@inf-ing.si