Naša poslovna enota

MLAKA


288.000,00 EUR

Transakcija: Prodaja
Vrsta: Hiša
Tip: Samostojna
Kraj Mlaka
Regija LJ-okolica
Velikost: 222 m2
Parcela: 935 m2
Nadstropje: P+1
Leto: adaptirano l. 2000
zgrajeno leta 1978
Energ. razred: EI ni potrebna (31. člen ZURE)
Šifra oglasa: PH00765AD
Priporoči prijatelju

222 m², samostojna, zgrajena l. 1978, adaptirana l. 2000, 935 m² zemljišča, P+1, KOMENDA, MLAKA PRI KOMENDI, 222 m², samostojna, zgrajena l. 1978,935 m² zemljišča, P+1, na 935 m² zemljišča, ki je v vzponu stoji montažna hiša iz l.1978. Primerna za hitro obnovo, dopušča pa se nadomestna gradnja ali nov oz novi objekti, prodamo. Cena: 288.000,00 EUR, prodamo. Cena: 288.000,00 EUR

Opis

Lastnosti nepremičnine

 • Velikost: 222,00 m²
 • Nadstropje: P+1
 • Št. spalnic: 2
 • Št. kopalnic: 1
 • Shramba
 • Ločen WC
 • Zemljišče: 935,00 m²
 • Balkon
 • Parkirno mesto
 • Lastniško parkirno mesto: 3
 • Ogrevanje z radiatorji
 •  EI ni potrebna (31. člen ZURE)
 • Možnost polnilne postaje

Dodaten opis

Na 935m² velikem zemljišču, se nahaja montažna hiša iz leta 1978. Gre za mirno in sončno lokacijo, na rahlo vzpenjajočem se območju, ki ponuja lep razgled na Komendo z okolico.

V neposredni bližini se nahaja gozdno območje in neokrnjena narava, lučaj odmaknjena od vsakodnevnega vrveža in za komfortno življenje potrebne infrastrukture.

Le 1,3km od objekta se nahaja center naselja Komenda, kjer sta dve trgovini, pekarna, zdravstveni dom, občinski prostori, vrtec, osnovna šola, knjižnica, nekoliko naprej se nahaja še ostala infrastruktura oz. bencinski servisi, restavracije, frizerski saloni itd.

Do avtocestnega priključka Vodice je 10min oz. 7km. 

Odlična lokacija prepriča z urejenostjo lahko dostopnega naselja, ovitega z naravo, kjer se ponuja več poti primernih za sprehode, tek in kolesarjenje, sama Komenda z okolico pa je primerna tudi za ljubitelje športnega plezanja, tenisa in jahanja konj.

Montažna hiša iz leta 1978 trenutno obsega v pritličnih prostorih garažo, kurilnico, sušilnico, in stranišče, 1. nadstropje pa vhod s predprostorom, kopalnico, 2 sobi, ter kuhinjo in dnevni prostor z izhodom na dolg balkon, od koder se razprostira čudovit razgled na velik vrt oz. zelenje zemljišča, kakor tudi na Komendo z okolico.

Zemljišče je ograjeno z vseh strani, tlakovan dovoz do objekta je urejen, ob hiši pa je veliko zelenih površin na katerih se nahaja sadovnjak, trta, večja vrtna lopa in prostor za vrtnarjenje. 

Hiša ima vse priključke in hišno številko, kakor tudi ločen vhod v pritlične prostore in ločen vhod v 1.nadstropje.

Zaradi montažne gradnje 1. nadstropja in ostrešja je prenova objekta možna veliko hitreje in ugodneje kot je to v primerih zidanih objektov.

Vrsta dopustne gradnje: rekonstrukcija ali rušenje in nadomestna gradnja enostanovanjske hiše.

Vrsta dopustnih objektov:

Enostanovanjski objekt (samostojne hiše, vile, kmečke hiše in druge podeželske hiše, počitniške hišice in podobne enostanovanjske stavbe, vrstne hiše ali dvojčki, v katerih se nahaja eno stanovanje, kjer ima vsako stanovanje svojo streho in lasten vhod iz pritličja).

Večstanovanjske stavbe (dvostanovanjske stavbe - samostojne hiše, vrstne hiše, v katerih se nahajata dve stanovanji. Tri- in večstanovanjske stavbe in druge stanovanjske stavbe s tremi ali več stanovanji, kot so stanovanjski bloki, stolpnice in podobno. 

Zaradi izjemne lokacije je območje primerno za bivanje družin z otroci z bližino šole in vrtca, za ljubitelje športa, narave in živali z neposredno bližina sprehajalnih poti in športne infrastrukture v Občini Komenda ter vse ostale, ki  cenijo kvaliteto bivanja in si želijo urbanega miru na najvišjem nivoju.


Želim več informacij/ogled

Helena Krč

Kontakt: 041 429 330

Email: helena.krc@inf-ing.si