Naša poslovna enota

PODUTIK, POD KAMNO GORICO


750.000,00 EUR

Transakcija: Prodaja
Vrsta: Hiša
Tip: Samostojna
Kraj Podutik
Regija LJ-mesto
Velikost: 454 m2
Parcela: 589 m2
Nadstropje: K+P+M
Leto: Ni podatka
Energ. razred: C (35 - 60 kWh/m2a)
Šifra oglasa: PH00789AD
Priporoči prijatelju

454 m², samostojna, zgrajena l. 1994, 589 m² zemljišča, K+P+M, podutik, pod kamno gorico, 454,1 m², samostojna, zgrajena l. 1994,589 m² zemljišča, prodamo. cena: 750.000,00 EUR energ. razred: c (35 - 60 kwh/ m²a), prodamo. Cena: 750.000,00 EUR

Opis

V naselju Podutik – Pod Kamna Gorica v urejeni mirni stanovanjski soseski prodamo arhitekturno unikatno stanovanjsko hišo z urejenim vrtom, zgrajeno l. 1994, etažnosti (K+P+M), s 454,10 m² bivalne površine in zemljiščem v  izmeri 589 m². 

Hiša je arhitekturno zelo zanimiva, saj je zarezana pod kotom 45 stopinj, kar omogoča optimalno osvetljenost prostorov. To je razvidno že pri vhodu, kjer vstopimo v širok hodnik. Vhod, hodnik in stopnišče so obloženi z granitom.

Zaradi poševne zarezanosti hišo odlikuje razgiban tloris. V pritličju se nahaja kuhinja, ki je povezana  z dnevno bivalnim prostorom in jedilnico ter izhodom na vrt. V tej etaži se nahaja še manjša pisarna, garderoba, sanitarije in spalnica z garderobnim delom in svojo kopalnico.

V nadstropju se nahajajo tri velike spalnice, utility in kopalnica. V vseh sobah je položen parket jesen, ki je dvojno lepljen.

V pol-kletnem delu hiše se nahajajo pomožni prostori, kot so sušilnica s plinsko pečjo, pralnica s kuhinjo, dve shrambi in velika telovadnica s svojo kopalnico.

Stanovanjska hiša je varovana z alarmom, priključena na mestni plin in  v celoti ogrevana preko talnega gretja. Leta 2007 je bila prenovljena straha in leta 2016  zamenjana zasteklitev oken.

Parkiranje je urejeno v dveh ločenih garažah, ena se drži objekta z dvema parkirnima mestoma in  druga je samostojen vkopan objekt z enim parkirnim mestom. Poleg tega je možno še parkiranje na utrjenem dvorišču pred objektom za štiri vozila.  

Stanovanjska hiša je primerna za vse, ki si želijo popolno udobje urbanega življenja in obenem vsakodnevno bivanje z naravo. Lokacija stanovanjske hiše omogoča hiter dostop z avtomobilom ali mestnim avtobusom do centra mesta in drugih predelov preko bližnjega uvoza na Ljubljansko obvoznico. V neposredni bližini so vsi osnovni objekti javnega pomena (šola, vrtec, trgovine, pošta …). Okolica ponuja številne možnosti za rekreacijo in aktivne dejavnosti.

Prometni davek in posredniško provizijo plačuje kupec.


Želim več informacij/ogled

Helena Krč

Kontakt: 041 429 330

Email: helena.krc@inf-ing.si