Naša poslovna enota

SPODNJE GORJE


260.000,00 EUR

Transakcija: Prodaja
Vrsta: Hiša
Tip: Dvostanovanjska
Kraj Spodnje Gorje
Regija Gorenjska
Velikost: 123 m2
Parcela: 1347 m2
Nadstropje: K+P+1+M
Leto: Ni podatka
Energ. razred: Ni podatka
Šifra oglasa: PH00869AD
Priporoči prijatelju

123 m2, dvostanovanjska, zgrajena l. 1980, 1.347 m2 zemljišča, K+P+1+M, V Spodnjih Gorjah se prodaja samostojna 2-stanovanjska hiša na večji parceli 1.374 m2. Hiša ima 123 m2 gabarita. Vseljivo je pritličje. Nadstropje ni izdelano. Parcela je delno zazidljiva, delno kmetijska. Kupec dela zemljišča je lahko tudi sosed. Kupec plača 2% posredniške provizije, prodamo. Cena: 260.000,00 EUR

Opis

V Spodnjih Gorjah, le 3 km oddaljeni od Blejskega jezera, se nahaja 2-stanovanjska hiša. Vseljivo je pritličje, velikosti 123 m2. Nepremičnina se nahaja na mirni, neprometni lokaciji na pobočju obrobja vasi, z razgledom na Karavanke, Kamniško-Savinjske Alpe, Blejski grad in okoliško hribovje. Na Z in J delu je obdana le z naravo, kar nudi veliko zasebnosti.

Hiša je primerna za preureditev v 2-stanovanjsko ali poslovno-stanovanjsko hišo.

Zajema sledče etaže:

- v kleti so poleg hodnika še garaža, kurilnica, sanitarije, shramba in 2 sobi. Možna je izdelava dodatnega stanovanja oziroma apartmaja ali poslovnega prostora.

- v pritličju je kompletno 4-sobno satnovanje, ki poleg predsobe in hodnika zajema večji večji dnevni prostor z izhodom na balkon, kuhinjo z jedilnico, 2 spalnici, kabinet, kopalnico in WC. Omogoča možnost takojšnje vselitve.

- mansarda je izdelana do IV.gradbene faze in zajema velik dnevni prostor z izhodom na balkon , 2 sobi oz. spalnici, kuhinjo in 2 kopalnici.

- dodatno stanovanje oz. apartma je možno izdelati tudi na podstrešju.

Ogrevanje je centralna kurjava na kurilno olje, stavba je priključena na električno, vodovodno, kanalizacijsko in kabelsko omrežje.

Zaradi bližine turističnih atrakcij je nepremičnina posebej primerna kot poslovna priložnost oddajanja nastanitvenih kapacitet.

Trgovina in avtobusna postaja sta od nepremičnine oddaljeni cca 300 m, pošta šola in občina pa okoli 1,1 km


Želim več informacij/ogled

Helena Krč

Kontakt: 041 429 330

Email: helena.krc@inf-ing.si