Naša poslovna enota

ZASIP, POLJE


650.000,00 EUR

Transakcija: Prodaja
Vrsta: Hiša
Tip: Samostojna
Kraj Zasip
Regija Gorenjska
Velikost: 300 m2
Parcela: 957 m2
Nadstropje: K+P+M
Leto: adaptirano l. 2010
zgrajeno leta 1978
Energ. razred: D (60 - 105 kWh/m2a)
Šifra oglasa: PH00796AD
Priporoči prijatelju

300 m², samostojna, zgrajena l. 1978, adaptirana l. 2010, 957 m² zemljišča, K+P+M, ZASIP, 300 m², samostojna, zgrajena l. 1978, adaptirana l. 2010,957 m² zemljišča, K+P+M, prodamo. Energ. razred:D (60 - 105 kWh/ m²a), prodamo. Cena: 650.000,00 EUR

Opis

Dodaten opis

V naselju Zasip, v osrčju narave pod sv. Katarino na Homu, 2 km od centra Bleda, prodamo prijetno družinsko hišo na idilični lokaciji, s čudovitimi pogledi, obdano s travniki in lepim, negovanim vrtom.

Lokacija hiše se nahaja na robu začetka naselja Zasip, imenovanega Polje, ker meji na polja in travnike, ki se razprostirajo do Bleda. Stoji kot zadnja hiša v slepi ulici, kar dodaja vrednost bivanja v popolni zasebnosti, brez prometa ob hiši, v miru in v sožitju z naravo. 

Pogledi se odpirajo proti jugu na Blejski grad ter Jelovico v ozadju, proti severu na Stol s Karavankami in proti zahodu ujamete tudi  Alpe s Triglavom v ozadju.    

Na parceli je veliko sonca v vseh delih dneva in v vseh letnih časih, kar omogoča veliko sproščenega bivanja na prostem. Ob poletni vročini pa mogočen oreh daje krasno senco, ki vas hladi skupaj z rahlim vetrom iz smeri Stola.

Prva lastnica je bila arhitektka, ki je hišo zasnovala s funkcionalno razporeditvijo velikih prostorov in oken, ki spuščajo v hišo veliko svetlobe in omogočajo stalen stik z naravo. Hiša je bila popolnoma obnovljena v letih od 2002 do 2010 od instalacij do strehe, z izbiro kvalitetnih materialov, ki omogočajo udobno bivanje in nizke stroške uporabe energije.

Hiša je stilsko lepo opremljena v moderno klasičnem stilu, v harmoničnih barvnih odtenkih, ki ustvarjajo toplino in prijetno bivanjsko okolje. 

Zasnova hiše je klet, pritličje in mansarda. Pritličje, obsega vhod v hišo s hodnikom in straniščem ter manjšo pisarno, veliko kuhinjo  z jedilnico ter  svetlo, prostorno dnevno sobo s kaminom, iz katere vstopate na teraso in naprej na vrtni del okoli hiše.     Iz hodnika stopnišče vodi navzgor v mansardo, kjer so tri prostorne spalnice in velika kopalnica. Iz dveh spalnic, z južno lego dostopate na balkon, kjer se odpirajo pogledi na Blejski grad in Jelovico v ozadju. Iz tretje se zbujate s pogledom na Stol.     V kleti se nahajajo družabna soba ( lahko tudi soba za goste ), pralnica, ki je hkrati tudi kot sušilnica, velika shrambna soba in  manjši  wellnes s savno ( finska + IR) in kopalnico.

Ob hiši je prvotna garaža spremenjena v pisarno s samostojnim vhodom ob glavnem vhodu in v vrtno shrambo, kolesarnico... z vhodom iz terase.  Zelenica okoli hiše je obdana s sadnim in okrasnim drevjem. Ob njej so krasni vrtički s cvetočimi grmovnicami, ki cvetijo v vseh letnih časih in ustvarjajo intimnost zunanjega bivanja z letno kuhinjo in večjim zelenjavnim vrtom. 

Do hiše dostopate čez prostorno  dvorišče, ki je tlakovano z naravnim kamnom ( porfido), kjer je pokrito parkirišče za 2-3 avtomobile.  

Hiša nudi kvalitetno bivanje v miru in sožitju z naravo. Prodaja se popolnoma opremljena oz. po dogovoru. Ima urejeno vso ustrezno dokumentacijo, z uporabnim dovoljenjem, je vpisna v ZK in prosta vseh bremen.


Želim več informacij/ogled

Helena Krč

Kontakt: 041 429 330

Email: helena.krc@inf-ing.si